Back to Top

Route & parkeren

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar Vervoer
Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Speys ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.
» Plan hier je reis met openbaar vervoer

Route & parkeren
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’.

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kunt ook met je creditcard parkeren. Dit doet je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Heb je een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt je op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij je terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Parkeertarief bezoekers Kinepolis Jaarbeurs
Bioscoopbezoekers betalen een gereduceerd tarief (€ 8,-). Je ontvangt deze korting wanneer je bij de ticketcontrole naast je bioscoopkaartje ook je parkeerkaart toont.  Je ontvangt een stempel waarmee je bij alle automaten op het Jaarbeursterrein je parkeerkaart kunt afrekenen. In Kinepolis vind je tevens een parkeerautomaat.